fb-hvid-logo​                         blog-hvid-logo

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Öppetider:

Vardagar: 08.00-17.00

Lördagar: ​10.00-14.00 (Endast sommar)
Lunchstängt: ​12.00 - 13.00​

Vi har semesterstängt vecka 29-30​

Kontakt:

​JM Jönsson stellmek AB

Arlövsvägen 24

232 35 Arlöv

Box 50564

202 15 Malmö

Tel.: 040 - 43 70 30

E-mail: info@jmjonsson.se

Köpvillkor

Sortiment

Hela sortimentet finns inte representerat på jmjonsson.se. Alla priser är inklusive moms. Om inte annat anges.

Prisförändringar

Vi reserverar oss för ev. momshöjningar samt andra faktorer utanför vår kontroll som kan påverka prisbilden. Vi förbehåller oss även rätten att ändra priset på en vara beroende på omständigheterna. Detta gäller även ändringar av medlemsrabatter.

Beställning

För att handla på jmjonsson.se måste man vara minst 18 år. I annat fall krävs målsmans godkännande.

Outlösta paket

Paket som inte lösts ut går automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig en del av de kostnader som belastar oss för hantering av det outlösta paketet samt frakter. Det kostar 290:- per outlöst försändelse.Villket kommer att Faktureras.

Personuppgiftsregister enligt PUL

AB JM JÖNSSON för register över registrerade medlemmar och kunder i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Registret används för att på bästa sätt kunna ge service och så snabbt som möjligt kunna kontakta och leverera beställningar till våra kunder.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-2 veckor om inget annat anges. Leveranstiden kan dock variera beroende på om vi får onormalt många beställningar på en vara eller liknande. Vi försöker att leverera din betällning så snabbt som möjligt. Skulle leveranstiden avvika från den utlovade, eller om någon vara tillfälligt är slut, kontaktar vi dig snarast. Vid delleverans av en beställning utgår ingen extra avgift för kunden.

Frakt

Alla paket från AB JM JÖNSSON levereras av PostNord AB/DHL. Leverans sker endast inom Sverige. Alla levererade varor tillhör AB JM JÖNSSON tills dess att full betalning har erlagts.

Betalningsvillkor

Betalning av beställningar hos AB JM JÖNSSON sker mot postförskott. Avgiften för postförskott är 69kr.

Ångerrätt och returer

Du har alltid 7 dagars full returrätt på dina oanvända varor i obruten förpackning. Kunden står alltid för frakterna. Du väljer själv om du vill ha en annan vara i byte eller pengarna tillbaka. Om varan är använd och kartongen är bruten returneras varan till köparen som debiteras för frakten.

Skicka tillbaka en vara

Vid byte eller återköp ringer du till kundservice och får då ett returnummer av oss, vilket används som uppdragsnummer på vårt lager. Märk alltid ditt returpaket med detta nummer. Att du erhåller detta nummer innebär inte att returen är godkänd, det kan ske först när varan inspektersts av vår personal. Notera om du vill ha en annan vara eller pengarna tillbaka. Vi kan tyvärr inte återbetala porto eller expeditionsavgift. Lämna in paketet på posten eller uthämtningsstället och skicka tillbaka paketet väl embalerat. Återbetalning sker endast då varorna returneras i helt skick. Vänligen returnera ej paketet mot postförskott (utlöses ej av AB JM JÖNSSON). Har vi skickat dig fel vara kontakta vår kundservice. Vid felleverans står AB JM JÖNSSON för kostnaden av returen till vårt lager. Är varan du vill ha slut får du automatiskt pengarna tillbaka.

Returadress:

AB JM JÖNSSON
Arlövsvägen 24
232 35 Arlöv

E-post: mail@jmjonsson.se

Reklamationer

Vid reklamation ringer du till kundservice och får då ett returnummer av oss. Detta nummer innebär inte att returen är godkänd, men med denna referens till hands kan en kreditering av köpesumman ske snabbare. Märk alltid ditt returpaket med detta nummer. Reklamationen registreras först när vi mottagit den här på AB JM JÖNSSON.

AB JM JÖNSSON tillämpar Konsumentköplagen vid hantering av reklamationer. En produkt kan reklameras vid fabrikationsfel. Är varan skadad när du öppnar paketet ska du anmäla detta direkt till frakbolaget,då det är de som är skadeståndsskylldiga då. På så sätt undviker vi missförstånd och du får antingen en ny vara eller pengarna tillbaka. Spar alltid följesedeln och kvitto. Om paketet är trasigt vid uthämtning reklameras detta direkt hos posten eller DANZAS. Lös inte ut paketet.

Telefon: 040-43 70 30
E-post: mail@jmjonsson.se

Du hittar Konsumentköplagen här: konsumentverket.se

Vår två års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen på tekninska varor. Spar alltid följesedeln och kvitto.

Garantiregler

Följande garantiregler gäller enligt konsumentköplagens regler.Om någon felaktighet uppkommer vid normalt bruk gäller garantin från det datum varan köpts. AB JM JÖNSSON bedömmer om varan skall bytas ut eller repareras. Allting sker kostnadsfritt för kunden. Garantin gäller inte om varan utsatts för felaktigt handhavande, felaktig installation, egen reparation, förändring, modifiering, trimning eller annan hantering som inte överrensstämmer med gällande handhavandebeskrivning. Om någon av dessa fall föreligger står kunden själv för alla kostnader vid reklamationen. Utrustning som blivit föremål för service eller utbyte får ej förlängd garanti. Den reparerade eller utbytta utrustningen har gällande garanti för återstoden av den ursprungliga garantitiden köparen står för kosnaden vid återsändande av reklamationer till vårt lager. AB JM JÖNSSON står för returfrakten.kunden för lev frakten.

Kontakta alltid vår kundservice innan ni sänder tillbaka en reklamation

Om varan är felfri eller felet faller inte under reklamation uttages felsökningavgift 345:-Kr + Frakt.

Telefon: 040-43 70 30
E-post: mail@jmjonsson.se

Har du frågor angående våra köpvillkor är du välkommen att kontakta oss på kundservice. Svensk lag äga tillämpning på detta avtal

Kontakta oss

JM Jönsson stellmek AB

Besöksadress

Arlövsvägen 24

232 35 Arlöv​

Tel.: 040 – 437 030

E-mail: info@jmjonsson.se

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Företag

JM Jönsson Stellmek AB

Org.nr.: 556129-5303

Adress

Arlövsvägen 24
232 35 Arlöv

Kontakta oss

Tel.: 040 – 437 030

E-mail:  info@jmjonsson.se